Papaya

Az emésztőrendszer kedvenc szuperkoncentrátuma

Papaya

Az emésztőrendszer kedvenc szuperkoncentrátuma

Miért ezt a terméket válaszd?

A papayában található nagy mennyiségű emésztőenzim, a papain segít lebontani a kemény fehérjerostokat, így támogatva a természetes emésztési folyamatokat.

Valós vásárlók értékelése

Papaya termékről 1 értékelés

  1. Mátyás Kevin

    Pár hónapja fogyasztom a terméket, elsősorban diéta kiegészítésére.
    Amit észrevettem, hogy azóta sokkal kiszámíthatóbban működik az emésztésem, nincsenek puffadásos tünetek étkezések után.
    Mindemellett az íze is nagyon jól hozza az igazi papaya ízt!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

A papaya finom, édes ízű, lágy állagú gyümölcs, melyet Kolumbusz Kristóf az „angyalok gyümölcsének” nevezett.
Nagyon lédús, hiszen 90 százaléka víz. Papaint és más hasznos enzimeket, közel 20-féle aminosavat, B-, C- és E-vitamint, kalciumot, vasat is kimutattak benne. Sok C-vitamint tartalmaz, de ennél is jelentősebb az A-vitamin tartalma.
A papaya termésének húsos részei tejszerű anyagot tartalmaznak, az ebből kinyert papain fehérjebontó enzimet húspuhítóként, továbbá a gyógyászatban emésztést elősegítő gyógyszerek készítésére használják. Az egész növény minden részét felhasználják az orvoslásban, gyógyászatban. Például különböző emésztési zavarokban alkalmazzák, így lehetővé téve a tökéletes emésztést a gyomorsavhiányos emberek számára is. Gyomorsav (sósav) hiányában a fehérje emésztéshez szükséges emberi pepszin nem képes kifejteni teljes mértékben a hatását. Ha túl sok gyomorsav képződik, a papaya természetes savlekötőként megszünteti a gyomorégést.

A papaya finom, édes ízű, lágy állagú gyümölcs, melyet Kolumbusz Kristóf az „angyalok gyümölcsének” nevezett.
Nagyon lédús, hiszen 90 százaléka víz. Papaint és más hasznos enzimeket, közel 20-féle aminosavat, B-, C- és E-vitamint, kalciumot, vasat is kimutattak benne. Sok C-vitamint tartalmaz, de ennél is jelentősebb az A-vitamin tartalma.
A papaya termésének húsos részei tejszerű anyagot tartalmaznak, az ebből kinyert papain fehérjebontó enzimet húspuhítóként, továbbá a gyógyászatban emésztést elősegítő gyógyszerek készítésére használják. Az egész növény minden részét felhasználják az orvoslásban, gyógyászatban. Például különböző emésztési zavarokban alkalmazzák, így lehetővé téve a tökéletes emésztést a gyomorsavhiányos emberek számára is. Gyomorsav (sósav) hiányában a fehérje emésztéshez szükséges emberi pepszin nem képes kifejteni teljes mértékben a hatását. Ha túl sok gyomorsav képződik, a papaya természetes savlekötőként megszünteti a gyomorégést.

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Papaya nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

100 Gramm termékben
Energia kj 1667
Energia kcal 393
Fehérje g 1,6
Szénhidrát g 97,4
Ebből cukor g 53,2
Zsír g 0,09
Ebből telített zsírsav g 0,00
g 0,03
    3
    Kosár