ImmunBoy

Az erős immunrendszerért, fiú gyermekeknek készítve

ImmunBoy

Az erős immunrendszerért, fiú gyermekeknek készítve

Miért ezt a terméket válaszd?

Az ImmunBoy finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család fiatal tagjainak a napi gyümölcsbevitelt. Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és teljesen vegyszermentes, adalékanyagmentes. A speciális eljárás egyedülálló, mivel a feldolgozás során 40-45 Celsius fok felé nem emelkedik a hőmérséklet, így megmarad a gyümölcsök és zöldségek beltartalmi értéke és a vákuumtechnológiának köszönhetően tartósítószer sem szükséges, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak. Az ImmunBoy csomagolását kifejezetten kisfiúknak készítettük, így még könnyebben elfogadják a terméket.

Valós vásárlók értékelése

ImmunBoy termékről 2 értékelés

  1. Zsuzsi (megerősített tulajdonos)

    Most vásaroltam először, kipróbálás céljából. Az íze olyan mint az immunextráé. Nem sűrű lekvár állagú, picit hígabb, de pont ettől jó, mert innivalóban is el tudom keverni. A gyerekem nem eszik semmilyen gyümölcsöt, zöldséget ezért ez a termék kiváló arra, hogy valamennyit pótoljak számára.

  2. K.Bogi (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes édeskés ízű, sűrű homogén lekvár állagú krém. A felnőtt változatnál édesebb, de ezt is nagyon szereti a család. A kicsik is könnyen lenyalják a kanálról. A 3 éves nem tud még elegendő vitamindús ételt megenni, most válogatós korszakban van, ez egy remek megoldás a kiegészítésre. Nem is szokott nagyon betegeskedni. 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen.

Tartsa be az adagolási mennyiséget.

Az Aurum10 ImmunBoy nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó! Mindig tiszta kanállal nyúljunk az üvegbe!

100 Gramm termékben
Energia kj 1267
Energia kcal 298
Fehérje g 2,12
Szénhidrát g 67,9
Ebből cukor g 65
Zsír g 0,3
Ebből telített zsírsav g 0,04
g 0,2
    0
    Kosár