JointBlue

NexusVital

JointBlue

NexusVital

Miért ezt a terméket válaszd?

Fedezd fel a JointBlue-t, ahol természetes összetevők, mint a kék spirulina és cékla, segítenek csökkenteni a gyulladást, miközben a kollagén az ízületek védelmét szolgálja. Az ananász és homoktövis pedig nemcsak ízletes, de a zsírégetésben is támogató szerepet játszik. Próbáld ki most, hogy új lendületet adj a mozgékonyságodnak!

Valós vásárlók értékelése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőeleme. Elsődleges kötőszövet és kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak. A benne található peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét és összeköti a csontvázat a lágy szövetekkel, a bőr kötőszöveteit, a porcokat, az inakat, és az izmokat.

Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A kék spirulina hatékonyan felveszi a harcot a szabad gyökök ellen, és az előzetes kutatások szerint megvédheti az idegrendszer, a máj, a szív és a vesék sejtjeit.

Az allergiás tüneteket sokszor az orrjáratok gyulladása jellemzi. Ezt környezeti allergének váltják ki, például pollen vagy állati szőr. A spirulinát az allergiás nátha tüneteinek alternatív kezelésére is használják. Mivel ez egy kivonat, az íze semleges, nem érezhető a többi algára jellemző kellemetlen íz.

A kék pigment a phycocyanin nevű fitokémiai anyagból származik. Amikor a phycocyanint kivonják a zöld spirulinából, egyszerűen kék spirulinának hívjuk.

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőeleme. Elsődleges kötőszövet és kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak. A benne található peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét és összeköti a csontvázat a lágy szövetekkel, a bőr kötőszöveteit, a porcokat, az inakat, és az izmokat.

Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A kék spirulina hatékonyan felveszi a harcot a szabad gyökök ellen, és az előzetes kutatások szerint megvédheti az idegrendszer, a máj, a szív és a vesék sejtjeit.

Az allergiás tüneteket sokszor az orrjáratok gyulladása jellemzi. Ezt környezeti allergének váltják ki, például pollen vagy állati szőr. A spirulinát az allergiás nátha tüneteinek alternatív kezelésére is használják. Mivel ez egy kivonat, az íze semleges, nem érezhető a többi algára jellemző kellemetlen íz.

A kék pigment a phycocyanin nevű fitokémiai anyagból származik. Amikor a phycocyanint kivonják a zöld spirulinából, egyszerűen kék spirulinának hívjuk.

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 3-4 teáskanál (6-8 gr), nem javasolt a termék fogyasztása 6 éves kor alatt, várandósság és szoptatás idején!
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani! Az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 3 hónapon belül fogyassza el!

A JointBlue nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

100 Gramm termékben
Energia kj 1575.7
Energia kcal 376.6
Fehérje g 35,24
Szénhidrát g 53
Ebből cukor g 22,64
Zsír g 1,82
Ebből telített zsírsav g 0,04
g 0,9
    0
    Kosár