ImmunQueen

Immunerősítés, megújult formában

ImmunQueen

Immunerősítés, megújult formában

Miért ezt a terméket válaszd?

Az ImmunQueen finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család minden tagjának a napi gyümölcsbevitelt. Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és teljesen vegyszermentes, adalékanyagmentes. A speciális eljárás egyedülálló, mivel a feldolgozás során 40-45 Celsius fok felé nem emelkedik a hőmérséklet, így megmarad a gyümölcsök és zöldségek beltartalmi értéke és a vákuumtechnológiának köszönhetően tartósítószer sem szükséges, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak.

28703/2022

Valós vásárlók értékelése

ImmunQueen termékről 10 értékelés

  1. M. B. Ferencné (megerősített tulajdonos)

    Az Aurum 10 nekem nagy kedvencem. Azontúl hogy valóban vitaminbomba, igazán finom is. Bármikor szívesen fogyasztom.

  2. Sandi Orsolya (megerősített tulajdonos)

    Mióta ezt szedik a gyerekeim a kicsi (3 éves) 1 napot nagy (5 éves) 3 napot volt összesen beteg! 🙂
    A nagyobb gyermekem asztmás, ami ebben a tanévben egyáltalán nem jelentkezett nála, eltudtam hagyni a szteroidot is :).

  3. L. Gergő (megerősített tulajdonos)

    Nagyon szereti az egész család. Nem tortúra a gyerekekkel beszedetni mert nagyon jó ízű és akár egy kis finomság desszertke gyanánt is alkalmazható. Mi szülők is nagy szeretettel fogyasztjuk. Sajnos hamar elfogy… 😊 Hatása abszolút érzékelhető. Kevésbé betegszünk le és ha el is kapunk valami nyavaját hamar kilábalunk belőle. Csak ajánlani tudom tudjuk.

  4. Andika88 (megerősített tulajdonos)

    Nálunk a gyerekek a kristalyokat szeretik, nekem ez a kedvenc. Nincs nap hogy ne ennek egy kanállal. Ajanlom mindenkinek.

  5. Titscher Nikolett (megerősített tulajdonos)

    A legeslegnagyobb kedvencem! Mindegyik terméket nagyon szeretem, de ez a legjobb… Az íze valami fantasztikus, és természetesen a hatása is. Köszönöm 🙂

  6. Bogi (megerősített tulajdonos)

    Azonkívül, hogy egészséges, nagyon finom is, mindennap várom, hogy bevehessem!😊

  7. Annamari

    Épp mikor megrendeltem, utána lebetegedtem és mindenféle gyógyszer nélkül kihozott a bajból, azóta rendszeresen eszem.
    Csodálatos íze és állaga van!

  8. K. Kriszta (megerősített tulajdonos)

    Nagyon finom, nekem ez most a kedvencem. Minden reggel fogyasztom, és örülök hogy ennyi vitaminhoz jutok egyszerre.

  9. S. Szilvia (megerősített tulajdonos)

    Korábban is próbáltam már, de valahogy megfeledkeztem róla a rendeléseimnél. Évek óta fogyasztom a gyümölcskristályokat, de mostantól az Aurum koncentrátum is mindig helyet kap majd a polcomon, mert fantasztikus a termék. Ohh és az új csomagolása meseszép lett.

  10. bfleur (megerősített tulajdonos)

    Nagyon intenziv es suru allaga van, es sokkal egyszerubb a napi etrendbe illeszteni, mint sok mas etrendkiegeszitot. En tobbnyire a reggeli vagy delutani (hideg) zabkasamba szoktam keverni, ugy jol eloszlik. Nagyon intenziv, savanykas ize van, nekem sajnos vigyaznom kell vele, mert ha minden nap fogyasztom, akkor konnyen eg a gyomrom tole. Alapvetoen nagyon jo immunerosito hatasa van.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 2-3 teáskanál , gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen.

Tartsa be az adagolási mennyiséget.

Az ImmunQueen nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó! Mindig tiszta kanállal nyúljunk az üvegbe!

100 Gramm termékben
Energia kj 1409
Energia kcal 336
Fehérje g 2,6
Szénhidrát g 76
Ebből cukor g 33
Zsír g 0,3
Ebből telített zsírsav g 0,04
g 0,16
    1
    Kosár