Ér-Ted

Szuperkoncentrátum az optimális vérkeringésért és érhálózatért

Ér-Ted

Szuperkoncentrátum az optimális vérkeringésért és érhálózatért

Miért ezt a terméket válaszd?

Sehogy se tudsz elég sok pirosbogyós gyümölcsöt enni, vagy elég vörös színű gyümölcslevet inni, pedig már sokszor hallottad, hogy szüksége lenne rá az érhálózatodnak és a szívednek? Itt egy megoldás: gyümölcs- és zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is fogyaszthatod, miközben erősíted vele az érhálózatod a piros bogyósgyümölcsök erejével.

28691/2022

Valós vásárlók értékelése

Ér-Ted termékről 4 értékelés

  1. FogarasiA (megerősített tulajdonos)

    Minden reggelemet ezzel kezdem, imádom! Finom és egészséges. : )

  2. Gabi

    Anyósomnak vettük, aki szívbeteg. Nagyon ízlik neki és érzi a jótékony hatását.

  3. Veroniqa (megerősített tulajdonos)

    Visszeres a lábam,sokszor fájt,de műtéten nem gondolkoztam!Nagyon jó hatással van az érfalakra,szedése alatt semmi problémát nem tapasztaltam!
    Én hiszek a természet erejében,inkább ilyen termékeket fogyasztok,mintsem gyógyszerekhez nyúljak!Az íze nagyon finom!Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

  4. kovacsjudit956 (megerősített tulajdonos)

    Édesanyámnak vettem,mert magas volt a vérnyomása,gyógyszert pedig nem szeretett volna szedni. Amióta szedi tökéletes a vérnyomása, jól van, és nagyon ízlik neki. Szuper termék!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, színanyagokat is.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, színanyagokat is.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

A Ér-ted nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

100 Gramm termékben
Energia kj 1437
Energia kcal 343
Fehérje g 3,1
Szénhidrát g 78
Ebből cukor g 33
Zsír g 0,3
Ebből telített zsírsav g 0,02
g 0,2
    0
    Kosár