DetoxiFit

Segítség egy hosszú, átmulatott éjszaka után

DetoxiFit

Segítség egy hosszú, átmulatott éjszaka után

Miért ezt a terméket válaszd?

Nem tudod, mire van szükséged egy hosszú, barátokkal átmulatott éjszaka után? Íme a válasz: ásványi anyagokra, folyadékra, vitaminokra és pihenésre! A MagMaxx Detoxmix tele van gyümölcsökkel és zöldségekkel, amelyek segíthetnek. A fodros kel pótolja az ásványi anyagokat, a cékla segít a gyomrodnak, a citrom pedig a lúgosságával segít a testednek. A csicsóka inulin tartalma támogatja a hasnyálmirigyet és a májat. Érezd jól magad újra a testedben és kerüld el a kellemetlen tüneteket!

Valós vásárlók értékelése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

-Fogyasztása hozzájárul a sejtek épségének fenntartásához.
-Magas a kálcium és magnézium tartalma, melyek a szerves, szinergikus hatás miatt könnyebben beépülnek a csontozatba, és egyúttal csökkentik a stresszt.
-Kén tartalmú hatóanyagai serkentik a szervezet méregtelenítő folyamatait
-Segít megőrizni a bőr és a haj egészségét.
-Támogatja a kalcium felszívódását.
-Az egészségvédő omega-3 és az omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza.
-Több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa.
-Segíti az emésztést és gyorsítja a zsírégetést.
-Rostjai elősegítik a bélflóra regenerálódását.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin
tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot,
bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

-Nagyon erős antioxidáns, amely támogathatja immunrendszerünket

-A szív és érrendszer helyes működését szolgálhatja

-Támogathatja emésztőrendszerünket és idegrendszerünket

-A világ élsportolói fogyasztják, mivel a fizikai állóképességet javíthatja

-A benne található karotinoid miatt segítséget nyújt a bőrünknek a káros UV sugarakkal szemben

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

-Fogyasztása hozzájárul a sejtek épségének fenntartásához.
-Magas a kálcium és magnézium tartalma, melyek a szerves, szinergikus hatás miatt könnyebben beépülnek a csontozatba, és egyúttal csökkentik a stresszt.
-Kén tartalmú hatóanyagai serkentik a szervezet méregtelenítő folyamatait
-Segít megőrizni a bőr és a haj egészségét.
-Támogatja a kalcium felszívódását.
-Az egészségvédő omega-3 és az omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza.
-Több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa.
-Segíti az emésztést és gyorsítja a zsírégetést.
-Rostjai elősegítik a bélflóra regenerálódását.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin
tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot,
bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

-Nagyon erős antioxidáns, amely támogathatja immunrendszerünket

-A szív és érrendszer helyes működését szolgálhatja

-Támogathatja emésztőrendszerünket és idegrendszerünket

-A világ élsportolói fogyasztják, mivel a fizikai állóképességet javíthatja

-A benne található karotinoid miatt segítséget nyújt a bőrünknek a káros UV sugarakkal szemben

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 4-6 teáskanál, délelőtt, az étkezések előtt, bő folyadékban elkeverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

A DetoxiFit nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

100 Gramm termékben
Energia kj 1451,9
Energia kcal 346,8
Fehérje g 4,78
Szénhidrát g 80,15
Ebből cukor g 29
Zsír g 0,74
Ebből telített zsírsav g 0,07
g 0,13
    0
    Kosár